De specialist in Kaarten drukken van Nederland!

Meest verkochte
consumptiebonnen

Fullcolor Consumptiebon

Fullcolor Consumptiebon

Vanaf € 108,-

1

Consumptiebon Kleur

Consumptiebon Kleur

Vanaf € 107,-

2

Consumptiebonnen drukken

U organiseert een evenement en wilt graag van de rompslomp met wisselgeld achter de bar af. Dan zijn consumptiebonnen en consumptiemunten de ideale oplossing voor u en uw barpersoneel. Consumptiebonnen zijn bonnen welke een waarde van een consumptie hebben. Deze bonnen verkoopt u vooraf aan uw gasten voor een vast bedrag, en de gasten kunnen deze aan de bar omwisselen voor een consumptiebon. De waarde van de consumptiebonnen bepaald u zelf.

 

Unieke consumptiebonnen

Consumptiebonnen maken kunt u eenvoudig zelf. U kunt zelf aangeven welke tekst u op de bon gedrukt wilt hebben. Dit kan een eigen tekst zijn, of simpelweg de waarde van de consumptiebon. Tevens is het mogelijk om de consumptiebonnen te voorzien van uw eigen logo. Uw consumptiebonnen zijn dan uniek en moeilijk  na te maken. Om de fraudegevoeligheid van de consumptiebonnen te verminderen worden ze gedrukt op stevig gekleurd papier. Tevens is het mogelijk de consumptiebonnen te drukken in fluorescerende inkten. Ook worden de bonnen voorzien van een uitgestanste vorm. Er wordt dan een figuurtje uit de bon gesneden. Zo zijn uw bonnen uniek en niet na te maken.

 

Afwerkingen

De consumptiebonnen worden standaard geleverd op vellen van 10 stuks. Hierbij zijn de vellen voorzien van een perforatie en opgedeeld in 10 consumptiebonnen. Op deze manier zijn de bonnen makkelijk af te tellen en kunt u goed bijhouden hoeveel bonnen er zijn uitgegeven. De vellen kunnen los geleverd worden of als bloks per 50 of 100 geniet worden. Zo verdeeld u de consumptiebonnen eenvoudig tussen verschillende verkoopstations.

 

Papier

Voor uw consumptiebonnen is zijn er verschillende soorten papier mogelijk. Zo kunt u kiezen uit 160 en 210 grams papier. Hoe hoger het gramgewicht hoe steviger de consumptiebon aanvoelt. Tevens kunt u kiezen uit verschillende kleuren, van wit tot rood. De consumptiebonnen hebben een handzaam formaat van 27mm bij 47mm en zijn liggend (landschap) georiënteerd.

 

Consumptiemunten

In tegenstelling tot consumptiebonnen zijn consumptiemunten te gebruiken gedurende meerdere evenementen. Consumptiemunten worden gemaakt van kunststof en zijn duurzamer dan consumptiebonnen. Let er wel op dat deze munten vele malen duurder zijn dan consumptiebonnen. Ook gebruikt u dezelfde bonnen tijdens verschillende evenementen, waardoor uw gasten de met eerder aangeschafte munten op een ander evenement ook consumpties kunnen bestellen. Gebruikt u echter de munten ieder jaar voor hetzelfde evenement, voorkomt u dit probleem grotendeels. Houdt wel rekening met een verliespercentage van ongeveer 10%. Nabestellen is duur, dus u doet er slim aan per jaar dat u ze gebruikt dit percentage toe te voegen aan uw bestelling.

 

Consumptiebonnen drukken